Ce este infrastructura IT?

Orice companie modernă deține o infrastructură IT cu ajutorul căreia își derulează procesele de lucru.
Aceasta este formată din ansamblul de echipamente și soluții software utilizate pentru a comunica și accesa date, atât în interiorul cât și în exteriorul companiei. Infrastructura conferă organizației posibilitatea de a livra soluții și servicii IT către angajați, parteneri, clienți sau publicul larg.
Ea poate include echipamente de rețea, servere, routere, modemuri, centrale telefonice, echipamente de tipărire, precum și software aferent: sisteme de operare, aplicații pentru lucru în colaborare, soluții ERP, CRM, soft pentru comunicare sau securitate.

Servicii IT - sunt ele importante?

Bunul mers al activităților într-o companie depinde din ce în ce mai mult de funcționalitatea tehnologiei pe care aceasta se bazează.
Orice întrerupere în fluxul de producție sau în prestarea de servicii implică pierderi consistente.
La fel, proiectarea defectuoasă, ori implementarea sau configurarea necorespunzătoare pot duce la costuri serioase, care se cumulează în timp.
De aici importanța maximă a calității serviciilor IT de care beneficiază o companie.

 

O abordare în perspectivă

Cei peste 10 de ani de experiență în domeniu ne oferă o privire de ansamblu asupra paletei de soluții și servicii IT pe care le putem oferi pentru fiecare proiect.
Parteneriatele cu furnizorii importanți de tehnologie ne asigură accesul la cele mai noi echipamente.
Adaptăm soluțiile oferite la specificul companiilor pentru care lucrăm și le implementăm pe acelea care, pe termen mediu și lung se dovedesc cele mai rentabile.

 

Soluții RalNet

RalNet Computers acoperă întregul spectru de servicii IT, începând cu proiectarea, instalarea și configurarea unei soluții de infrastructură și până la întreținere și suport tehnic.
Punem importanță pe eficiență și fiabilitate, un management simplificat al datelor, interoperabilitate între departamente, respectarea politicilor de management și a standardelor în vigoare.
Externalizând servicii IT către RalNet, clienții noștri primesc un suport consistent pentru a-și mări performanța în afaceri.